De veiligheidsbril op sterkte

D

 

Voor iedere werknemer is het belangrijk dat hij of zij de juiste bescherming heeft die nodig is om het werk uit te voeren. Daarnaast is het ook belangrijk dat de bescherming persoonlijk wordt geproduceerd. Zo heeft degenen die het moet dragen er het meest profijt van. Tegenwoordig is er ook de veiligheidsbril op sterkte. Deze is zo gefabriceerd dat het niet meer nodig is om een bril onder de veiligheidsbril te dragen. Hiermee voorkom je dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Maar bovenal zorgt het voor minder irritaties en frustraties. Het is namelijk erg vervelend wanneer je twee brillen over elkaar moet dragen. Het zorgt allereerst voor minder zicht en ten tweede wordt de ruimte achter je oren een beetje krap. Hier is vaak net aan ruimte voor een bril.

Meer veiligheid

De veiligheidsbril op sterkte is daarnaast ook nog een erg handige en functionele bril. Maar omdat de veiligheidsbril op sterkte is, heeft het product wel wat meer aandacht nodig. Er is meer voor nodig om het product te maken en het is daarnaast maatwerk. Dit zorgt ervoor dat de bril wat duurder uitvalt. En het product zal dus per persoon apart moeten worden besteld. Dus voor de werkgever komt er wel een aardig prijskaartje aan te hangen. Maar het is toch verstandig om het aan te schaffen. Het zorgt voor veel meer veiligheid op het werk en het is fijner voor je werknemers.

Afspraak maken

Meer informatie over de veiligheidsbril op sterkte vind je op onze website. Hier is tevens ook een link naar de webshop waar je de standaard brillen kunt kopen. Voor het maken van de veiligheidsbril op sterkte zal je eerst met je werknemers naar de zaak moeten komen om de ogen op te meten. Hiervoor kun je een afspraak maken met een van de medewerkers.