Otoplastieken voor verschillende omgevingen

O

 

Voor bepaalde beroepen is het handig om otoplastieken te hebben. Deze zorgen er namelijk voor dat je gehoor niet achteruit gaat door de verschillende en voornamelijk harde geluiden die hier geproduceerd worden. daarnaast zijn otoplastieken ook handig voor sommige feesten. Tegenwoordig staat de muziek harder op feesten en festivals en dit zorgt voor vroege gehoorbeschadiging. Voornamelijk bij de jongere generaties komt het al vaak voor dat het gehoor beschadigd is en dat het eigenlijk niet meer te redden valt. Het is belangrijk voor eigenlijk je hele gezondheid om op te passen met prikkelende situaties. Dit geldt voor zowel je gehoor als je huid als voor je ogen. Je hebt dit allemaal nog jaren nodig en het zou zonde zijn als je hier complicaties mee krijgt.

Op maat gemaakt

Voor sommige mensen is het belangrijk dat er otoplastieken op maat worden gemaakt. Vaak zijn ze verkrijgbaar in hard of zacht materiaal. Dit ligt geheel aan de vorm van het oor en aan de omgeving hoe de geluiden hier zijn. Maar sommige mensen hebben een ander oor waar de meeste oordoppen niet in passen. Daarom kan je nu bij ons een stel oordoppen op maat laten maken. Op basis van uw gegevens en ook waar u ze voor gaat gebruiken zullen wij een stel oordoppen aanraden. Natuurlijk kun je ze ook gewoon bij ons in de webshop aanschaffen. Hier zal u zelf de beslissing moeten nemen welke maat u nodig heeft en van welk materiaal de doppen gemaakt moeten worden.

Meer informatie vind je op de website

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de otoplastieken dan is het handig om de website te bezoeken. Hier staat alle informatie die je nodig zult hebben met het bestellen van je otoplastieken. Daarnaast vind je hier ook de link naar de webwinkel en kun je meteen je bestelling plaatsen.