De koffie academy kan een echte barista van je maken

D

Het zetten van een echt goede koffie is natuurlijk een vak apart. Er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden. Ook moet je allerlei vaardigheden onder de knie hebben om een echte barista te worden. Gelukkig zijn deze dingen heel goed te leren! De koffie academy is de plek om die vaardigheden te leren! Voor de mensen die nog geen tot weinig ervaring hebben met het zetten van koffie kunnen hier goed terecht. Maar ook de mensen die al wel ervaring hebben kunnen nog veel leren van de cursussen voor gevorderden. Kortom, lees snel verder over hoe je nog meer kan leren over de wereld van koffie en het barista zijn.

De koffie academy kan een echte barista van je maken

Voor de mensen die voornamelijk geen tot weinig ervaring hebben met het zetten van goede koffie, is dit de juiste plek om te beginnen. In de beginners cursus leer je namelijk allereerst over hoe je het beste de machine kan hanteren. Hoe werkt alles en waar moet je op letten. Verder leer je ook de basis beginselen over de koffie bonen, malingen etc. je leert dus allerlei dingen die je nodig hebt om barista te worden.

De koffie academy is ook de perfecte plek voor barista’s uit het vak

In de koffie wereld is er altijd weer wat te leren. Zo kan je je kennis verder uit breiden als het gaat om de koffie bonen. Zo kan je leren wat de smaak van bepaalde bonen is als deze uit een bepaalde regio komt. Ook kan je meer leren over het brandingsproces waar de bonen door heen gaan, en hoe je deze kan aanpassen om een bepaalde smaak te krijgen. Kortom, er is veel te leren. Daarbij kan je ook nog gaan voor de titel van koffie meester.