Schrepel en meubelen voor uw tuin

S

 

Tuinieren kan een hele mooie hobby zijn, maar dit betekent niet dat alle werkzaamheden die hierbij horen ook echt leuk zijn om uit te voeren. Zo kan je wel weten dat onkruid wieden nu niet echt een leuke activiteit is. Wel kunnen wij je helpen met het vereenvoudigen van deze werkzaamheid. Waarschijnlijk ben je vaak in de weer met een mesje om tussen de tegels te koen. Hiervoor zijn er gelukkig handige gereedschappen gemaakt, maar nog niet iedereen weet van hen bestaan. Daarom introduceren wij u nu de schrepel. Dit is een werktuig dat u kunt gebruiken om al het onkruid te verwijderen. Wanneer u een open vlak heeft met planten, dan zal het onkruid makkelijker te verwijderen zijn. Echter moet je dan nog steeds de wortels volledig verwijderen als je het goed wilt doen. Ook hierbij kan de schrepele je voldoende comfort bieden.

 

Handig voor open en gesloten vlaktes

Naast open vlaktes is de schrepel ook uitermate goed te gebruiken voor onkruid dat tussen de tegels bevindt. Hiervoor zitten er punten aan het gereedschap, waarmee je makkelijk tussen kleine ruimtes kunt komen en het onkruid verwijderen. Mocht je interesse hebben in dit gereedschap of een van de andere tuingereedschappen die er zijn, neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je het uitgebreide assortiment voor tuinders. Ook voor kwekers staan er handige gereedschappen te koop, die zij goed kunnen gebruiken voor de werkzaamheden.

 

Tuinmeubelen

Naast gereedschappen als schrepels hebben wij ook een uitgebreid en volledig assortiment als het gaat om tuinmeubelen. Ook deze vind je uitgebreid op de website, maar deze hebben we natuurlijk ook uitgestald staan in de winkel. Hier kun je ze goed bekijken en kun je ze zelfs even uittesten. Alle meubels en gereedschappen zijn in alle kleuren te verkrijgen. Daarnaast hebben wij ook meerdere merken in het assortiment als het gaat om meubelen.