Gordijnen Waddinxveen: raambekleding op maat

G

Als mensen bezig zijn met het herinrichten van de woning worden gordijnen vaak vergeten of pas op het laatste moment gekocht. Maar eigenlijk zijn gordijnen enorm bepalend voor de sfeer in huis. Is je woning vrij donker en je hangt lichte gordijnen op van een dunne stof oogt het al meteen groter. Heb je juist een ruime en lichte kamer kunnen donkere gordijnen juist zorgen voor meer sfeer en warmte in huis. Bij Gordijnen Waddinxveen adviseren we je graag wat voor gordijnen perfect zouden staan in jouw woning. Gordijnen online shoppen is bijna onmogelijk daarom heeft gordijnen Waddinxveen een grote showroom, hier kan je zien hoe het gordijn in een interieur staat, kan je kiezen uit kleurenstalen en voel je meteen hoe de stof aanvoelt. Wat kan je je nog meer wensen?

Gordijnen Waddinxveen geeft advies op maat

Als geen ander weten wij dat geen woning hetzelfde is, daarom voorzien wij je graag van advies op maat. Onze interieuradviseurs vertellen je alles over de verschillende kleuren en stoffen. Samen met jou vinden wij het perfecte gordijn voor je interieur. Naast gordijnen vind je nog veel meer woon artikelen in onze showroom, zo kun je meteen bijpassende accessoires aanschaffen. Twee vliegen in één klap.

Heel je interieur op de schop

Ook als je heel je interieur op de schop wilt gooien staan wij voor je klaar. Laat je inspireren in onze showroom. Wij bezorgen de meubels bij je thuis en zorgen er ook nog eens voor dat alles gemonteerd wordt.  

Bezoek Gordijnen Waddinxveen

Nieuwsgierig geworden naar de showroom van Gordijnen Waddinxveen? Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Bezoek onze website voor het adres. Hier kan je ook alvast een kijkje nemen in onze collectie. Bij overige vragen kan je contact opnemen via de mail of bel ons gerust even op.