Vervoer over zee – 170 mogelijke bestemmingen

V

Als u goederen wilt vervoeren kan dit op verschillende manieren, u kunt ervoor kiezen om dit via de weg te laten doen, via de lucht of u kiest voor vervoer over zee. Wij vervoeren ladingen naar wel 170 bestemmingen wereldwijd. Een fijne bijkomstigheid is dat u ervoor kunt kiezen om de goederen bij onze loods af te leveren of deze door ons te laten ophalen op de door u gekozen bestemming. Wij denken graag mee met een gepaste oplossing voor u. Kiest u voor de laatste optie dan is het belangrijk dat we eerst even in contact komen met elkaar. Hieronder vertel ik u meer over onze bestemmingen, het afvaartschema en ons complete dienstenpakket. Laat u de volgende keer u goederen verzorgen met vervoer over zee?

Vervoer over zee: van verschepen tot verzekeren

Wist u dat wij naast vervoer over zee ook vervoer via de lucht regelen. Dit kan al naar 700 verschillende bestemmingen ter wereld. Maar dit is nog niet alles, want naast logistieke diensten leveren wij ook diensten als (tijdelijke) opslag, distributie, douanezaken, importnominatie en niet geheel onbelangrijk verzekeringen. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket.

Wij bestaan al ruim 80 jaar en in die tijd is er veel veranderd en zijn we met de ontwikkelingen mee gegaan. De belangrijkste ontwikkeling is de komst van de container. Kan u zich voorstellen dat dit eerst niet bestond? Door onze jarenlange ervaring weet u precies aan wie u uw goederen toevertrouwt.

Uw boeking aanmelden?

Heeft u interesse in vervoer over zee voor uw goederen? Op onze website vindt u ons afvaartschema naar 170 verschillende bestemming. Hier kunt u ook gemakkelijk uw boeking aanmelden. Wanneer wij uw goederen in de loods hebben ontvangen worden ze toebedeeld aan de juiste bestemming. Tijdens het vervoer over zee wordt de status bijgehouden, zodat u altijd weet waar de goederen zich bevinden en wanneer u ze op de plaats van bestemming kunt verwachten. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunt u uw goederen met een gerust hart achterlaten.