Help mee als vrijwilliger in de zorg | Méér dan welkom

H

Bent u iemand die graag voor anderen klaar staat? Vindt u ook dat een klein gebaar voor iemand van grote waarde kan zijn? Wij ook, het gaat echt om de kleine dingen in het leven, die ouderen ook erg kunnen waarderen. Graag bezorgen wij ouderen een onvergetelijke dag samen met u. Wij zorgen voor de zorgvakanties en uitjes. U kunt meehelpen om mensen wegens ziekte, beperking, leeftijd een prachtige beleving te geven en voor één keer onbezorgd te kunnen genieten.

Vrijwilligerswerk zorg 

Tevens al de nodige ervaring gehad in de zorg? Dan past vrijwilligerswerk in de zorg, wellicht bij u! Heeft u geen ervaring maar wilt u wel graag een steentje bijdragen en ouderen in de zorg helpen? Dat kan natuurlijk ook, want alle hulp is meer dan welkom! Of u nu als zorgvrijwilliger aan de slag kunt gaan of zo mee kunt helpen als vrijwilliger.

Vrijwilliger worden?

Interesse gekregen om u als vrijwilliger aan te melden? Als zorgvrijwilliger of vrijwilliger in de zorg, kunt u zich op meerdere manieren inzetten, afhankelijk van uw ervaring.Tijdens de speciaal georganiseerde zorgvakanties bent u als verpleegkundig, verzorgende er niet alleen voor de algemene dagelijks verzorging en verpleegkundige handelingen. Ook is er natuurlijk voldoende ruimte om gezellig met de ouderen te kunnen kletsen, wandelen met de gasten, mee te gaan met een uitje, of er gewoon samen een onvergetelijke dag van te maken!

Vakanties met aandacht

Bij Het Vakantiebureau kunt u alle aandacht geven aan de ouderen en zij zullen dit enorm waarderen. Meer dan alleen zorg. Bekijkt u gerust eens de website van Het Vakantiebureau. Met veel zorg en aandacht worden er diverse zorg- en of ouderenvakanties georganiseerd. Waarbij alle hulp van meer dan welkom is!