Hoveniers uit Zeist voor uw tuinonderhoud

H

Wil je in contact komen met een van onze hoveniers uit Zeist? Dan kun je het beste even bellen of naar de zaak toekomen. In beide gevallen kan er altijd wel iemand je te woord staan. Zij zullen je helpen met je probleem dat je ondervindt en verwijzen je door naar de werknemers die hiervoor geschikt zijn. U kunt onze hoveniers uit Zeist voor verschillende werkzaamheden strikken. Zo kun je ze vragen voor een complete tuinaanleg of voor een onderhoudsbeurt. Daarnaast kan je ze ook vragen om planten te verwijderen en nieuwe te plaatsen. Hiervoor kan je zelf nieuwe planten aanschaffen, maar ook kan je dit overlaten aan de hoveniers en vertrouwen op hun deskundige kennis. Zij zullen u ongetwijfeld verrassen met de planten die zij poten.

 

De werkzaamheden die wij verrichten

Onze hoveniers kun je dus laten komen voor vele verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is bij alle werkzaamheden, dat er duidelijkheid is bij onze hoveniers en ook bij u als opdrachtgever. Er moeten geen verkeerde verwachtingen worden gecreëerd. Ook kunt u met een van de hoveniers uit Zeist een onderhoudscontract aangaan. Je krijgt dan een eigen hovenier toegewezen die op regelmatige basis naar je tuin toe komt om deze te onderhouden. De hovenier zal dan nagaan wat er voornamelijk gedaan moet worden en aan de hand van de grote van het contract zal hij hier een aantal uur mee bezig zijn. Natuurlijk kunt u ook aangeven wat u graag gedaan wilt hebben door de hovenier. Hij zal dit dan meenemen wanneer hij aan het werk is bij u.

 

Contact

Voor contact met de hoveniers uit Zeist kun je naar de zaak bellen of erlangs gaan. Alle informatie over de hoveniers en de werkzaamheden van hen, vind je op onze website. Hier staat ook aangegeven wat de verschillende werkzaamheden gaan kosten en kun je hier een offerte aanvragen die op maat wordt gemaakt voor u.