Smoothie bar huren voor in de zomer is ideaal

S

Je organiseert een evenement of een festival en je zoekt iets lekkers om je gasten te serveren. Het is nu natuurlijk een trend om festivals en evenementen gezonder te maken. Er worden namelijk te veel ongezonde dingen zoals alcohol en vette hapjes geserveerd. Je wilt dan iets gezonds aanbieden, wat ook nog eens uniek is. Een smoothie bar is dan hetgeen dat je kan huren om zo je gasten een gezonde, lekkere en voornamelijk voedzaam iets aan te bieden.

 

Smoothie bar huren voor in de zomer is ideaal

Smoothies zijn voornamelijk bekend om dat ze gezond zijn en voornamelijk erg lekker. Het is dan ook erg aantrekkelijk om dit in de zomer, op een warme dag te drinken. Het heeft ook als voordeel dat ze erg fris zijn en zo dus ook enigszins voor verkoeling zorgen. Op een festival of evenement in de zomer kunnen de temperaturen snel oplopen dus een smoothie is dan ideaal. De bar die je huurt kan dan de lekkerste smoothies serveren, vol met vers fruit en zuivel. Op festivals als er ook al een tijdje de trend op foodtrucks in te zetten. De laatste tijd zijn deze dan ook bijna niet weg te denken uit het festival beeld. De smoothie bar mag dan ook niet ontbreken. Vooral ook niet omdat deze ook als foodtruck gehuurd kan worden!

 

De smoothie bar serveert de lekkerste smoothies

De bartenders die ingezet worden bij de bar, kunnen de lekkerste smoothies ter plekke maken. Zo nemen zij een groot assortiment mee waaruit ze de smoothies maken. Denk hierbij aan (exotisch) vers fruit, verse zuivel, kruiden en sappen. Hierdoor kunnen zij een groot scala aan smoothies bereiden. Voor op de festivals hebben zij ook een aantal “standaard” smoothies. Hieronder is een kleine greep uit de keuze:

– Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.

– Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.

– Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.