Snelvouwdeur: logistieke snelheid verhogen

S

Wordt uw logistieke werkproces ook vertraagd door trage roldeuren? Wij bieden u de oplossing. Met een snelvouwdeur verhoogt u het logistieke proces. De deur opent al in 4,0 m/s, het sluiten gaat tevens nog sneller. Dit gebeurd in 1,0 m/s. Ideaal om uw logistieke proces te versoepelen. Daarnaast houdt het ook nog eens ongewenste gasten buiten, zij hebben veel te weinig tijd om ook maar tot uw pand toe te treden. U raakt hiermee twee vliegen in een klap!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een snelvouwdeur in uw bedrijfspand? Lees snel verder, ik vertel u alles wat u maar moet weten over de deur.

Snelvouwdeur: speciale aanbieding voor u

Deze maand hebben wij een speciale aanbieding op de snelvouwdeur. Maar laat ik eerst iets specifieker in gaan op de deur. De deur bestaat uit een flexibel deurblad bekleed door aluminium lamellen, ze zijn voorzien van een PVC gecoat polyester weefsel. Dit is uit verschillende segmenten opgebouwd. Iedere lamel wordt versterkt door een aluminiumprofiel. Hierdoor is de deur enorm sterk en stabiel. Wist u dat de deur bestand is tegen extreme windbelasting. Zelfs 120 kilometer per uur doorstaat de deur zonder problemen. Dit is de hoogste windsnelheid haalbaar. Naast weersinvloeden maken inbrekers ook geen kans, u kunt u bedrijf dus met een gerust hart achterlaten.

Wij weten als geen ander dat ongelukken in een klein hoekje zit, het kan dan ook voorkomen dat er een aanrijding plaatsvindt met de deur. Daarom hebben wij een speciaal Active Crash Systeem ontwikkeld, deze zorgt ervoor dat de deur na een aanrijding onbeschadigd uit de geleiding wordt gedrukt. Daarna zorgt het volautomatische systeem ervoor dat de deur langzaam opent en stuurt de deur zo aan dat als hij weer sluit het deurblad terug in de geleiding plaatst.

Contact

Benieuwd wat de toegevoegde waarde van een snelvouwdeur is voor uw bedrijf? Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar. Bezoek onze website lees hier nog eens rustig alle informatie, of bel ons gerust even op. Onze medewerkers vertellen u alles over de verschillende deuren.