Barcode Labels brengen je magazijn op orde

B

Met de toenemende druk op leveranciers, groothandels en magazijnen is een goed georganiseerd magazijn van levensbelang. Producten moeten binnen no-time de deur uit en de fout marges zijn klein. Door middel van Barcode labels kun is je magazijn in een handomdraai een logistieke geoliede machine. Door de dynamische aard van magazijnen vandaag de dag is verandering van levensbelang. Kies daarom niet voor standaard barcode labels, maar voor magnetische of in ieder geval verwijderbare barcode labels.

Waarom verwijderbare barcode labels

We zien het in de industrie maar wat vaak terug. Magazijnen die constant veranderen en steeds op een andere manier ingedeeld worden. Doordat stellingen tegenwoordig bijna altijd gelabeld worden, blijf je lelijke plakresten zien op de stellingen. Hierdoor plakken toekomstige barcode labels minder goed met alle gevolgen van dien. Producten zien ineens niet meer vindbaar en magazijn medewerkers raken de weg kwijt in het magazijn of scannen gewoon niet. Voorraadverschillen zijn dan aan de orde van de dag. Met magnetische barcode labels zijn plakresten verleden tijd. Hierdoor hou je een magazijn dynamisch en dat scheelt een heleboel.

Barcode labels organiseren je magazijn

Een goed georganiseerd magazijn is zoals gezegd van levensbelang. Het zorgt voor een goede voorraad registratie en voor alle gemakken van dien voor jou en je werknemers. Kortom: barcode labels schelen gewoon geld.