Parkeerschade laten herstellen

P

 

Wanneer je kleine schade aan je auto hebt, zoals kleine deukjes of krassen, noemt men dit parkeerschade. Deze schade is over het algemeen gemakkelijk en snel te herstellen. Laat dit echter wel doen bij een erkende garage, zodat je zeker weet dat de schade wordt herstelt. Soms kan je namelijk zo worden opgelicht dat ze niet de schade herstellen, maar dat ze enkel doen lijken dat dit herstelt is. En natuurlijk betaal je dan wel het volledige bedrag. Wanneer je dus parkeerschade hebt opgelopen, neem dan contact op met een van onze garages. Wij zijn een vakkundige onderneming dat hart heeft voor het vak. Wij doen niets liever dan er weer voor zorgen dat je auto er weer netjes en verzorgt uitziet.

Op locatie

Voor diegenen die eigenlijk geen tijd hebben om naar een van onze garages te komen. Bieden wij een service op locatie aan. Voor schades zoals parkeerschade houden wij deze optie graag voor u open. Het scheelt namelijk veel tijd voor u wanneer wij naar u toe komen. En omdat deze schades met speciale materialen gemakkelijk zijn op te lossen op locatie kunnen wij dit ook waarmaken. Daarnaast kunnen wij op elke locatie langskomen die bij u het beste uit komt. U hoeft enkel uw soort schade door te geven en de locatie en datum, zodat wij een monteur uw kant op kunnen sturen met de juiste materialen. Als u grotere of lastigere schade heeft aan uw auto, kunt u er ook voor kiezen om naar een van onze garages te komen. Wij zullen hier uw auto er weer helemaal bovenop brengen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor het herstellen van de parkeerschade? Neem dan contact op met ons via de website of doe dit telefonisch. Wij zijn 7 dagen per week geopend om uw schade te herstellen.