De zakelijke taaltraining voor u

D

Het volgen van een zakelijke taaltraining is de ideale manier om uw taalkennis sterk te verbeteren. Het vinden van de juiste zakelijke taaltraining kan soms lastig zijn. U wilt zo efficiënt mogelijk kunnen leren, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Waar u naar op zoek bent is een taaltraining op maat. Hiervoor bent u bij The Square Mile aan het juiste adres. Wij houden rekening met belangrijke factoren, zodat we een taaltraining voor u kunnen samenstellen die precies aansluit op uw leerbehoeften. Zo verspilt u geen tijd aan het opdoen van kennis waar u later niets meer mee doet.

Geheel op maat

Om de juiste taaltraining voor u te kunnen samenstellen, zullen onze trainers voorafgaand aan de cursus altijd een intakegesprek met u houden. Tijdens dit gesprek maakt u uw wensen en leerdoelen kenbaar. Uw taaltraining op maat is specifiek gericht op uw branche, functie en persoonlijke situatie. Onze professionele, ervaren trainers zullen u tijdens de trainingen gebruik laten maken van verschillende soorten lesmateriaal. Zij staan altijd klaar om u individuele begeleiding te bieden als dit nodig is. Ook buiten de trainingen om kunt u bij ze terecht met vragen

Juiste training kiezen

Bij The Square Mile is voor iedereen een geschikte taaltraining te vinden. U heeft de keuze uit diverse talen, van een taalcursus Frans tot een taalcursus Spaans. Alle trainingen worden gegeven op verschillende niveaus. U kunt kiezen voor een intensieve spoedcursus, maar ook voor langer durende cursussen. Wilt u gebruik maken van een losse workshop, dan kan dit. Wilt u uw trainingen volgen bij ons op locatie, of heeft u liever dat wij naar u toe komen? Ook trainingen op afstand behoren tot de mogelijkheden. Bij The Square Mile gaat het erom dat u het meest effectief kunt leren. Neem voor aanvullende informatie gerust eens contact met ons op.