Afbreken zwangerschap

A

Als blijkt dat u zwanger bent geraakt terwijl dit niet de bedoeling was, dan brengt dit veel onzekerheden met zich mee. U komt voor lastige beslissingen te staan. Een kindje krijgen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, die u misschien helemaal niet aan kunt op dit punt in uw leven. In dat geval kunt u ervoor kiezen om de zwangerschap af te breken door middel van abortus. Dit is een gebeurtenis waarbij de meeste vrouwen wel wat steun kunnen gebruiken. Om die reden is in 1971 abortus kliniek Bloemenhove opgericht.

Emotionele steun

In onze kliniek staat voorop dat u zich gesteund voelt, welke beslissing u ook maakt. Wij doen er alles aan om deze vervelende periode zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. U kunt bij ons op elk moment terecht met vragen en voor emotionele steun. We adviseren u, zorgen dat u de juiste behandeling krijgt en goede nazorg. In abortus kliniek Bloemenhove werken alleen maar vrouwen. Zij zullen zonder oordeel naar u luisteren en ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt.

De behandeling

In onze kliniek kunt u terecht voor zwangerschapsafbreking tot 22 weken. Er zijn verschillende manieren van abortus plegen. Dit is afhankelijk van de duur van uw zwangerschap. Voor de behandeling hoeft u in ieder geval maximaal een dag bij ons in de kliniek door te brengen. U kunt nog dezelfde dag naar huis om verder te herstellen in een vertrouwde omgeving.

Afspraak maken

Als blijkt dat u ongewenst zwanger bent, dan kunt u eerst langs uw huisarts gaan. Deze kan u doorverwijzen naar kliniek Bloemenhove. Mocht u om welke reden dan ook niet naar uw huisarts willen, dan kunt u bij ons ook terecht zonder verwijzing. Om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en doen een voorstel voor een afspraak.