Escape room omgeving Utrecht

E

Wanneer je denkt alles te hebben gehad, dan ben je ongetwijfeld nog niet bij escape room omgeving Utrecht geweest. Wij hebben de perfecte kamer voor de echte griezel fanaten. Als je een echt horror liefhebber bent, maar het toch nog stiekem in je broek doet ervan. Ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende kamers die je angst aanjagen. Sommigen zijn nog spannender dan anderen. Daarom is het, het perfecte cadeau om aan je familie of vrienden te geven. Ze zullen het niet snel vergeten. Of ze je dankbaar zijn voor de nachtmerries die ermee gepaard komen, is een tweede vraag. Maar plezier is het geen wat jullie zeker zullen hebben. Daarnaast zijn de kamer lastig en daarom ook uitdagend.

De verschillende kamers van escape room omgeving Utrecht.

Escape room omgeving Utrecht heeft in totaal 4 verschillende kamers. Deze zijn allemaal op een ander niveau. Zo is er genoeg keuze voor de spelers en kunnen zij zelf kiezen hoe moeilijk of spannend de kamer moet zijn. Daarnaast kun je bij ons ook heerlijk dineren en uitgebreid lunchen. Je kan je bezoek aan escape room omgeving Utrecht helemaal zelf samenstellen en je eigen wensen erin meenemen. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden. Daarnaast kun je ook contact op nemen met een van onze personeelsleden en aan hen vragen wat er allemaal wel niet mogelijk is.

Cadeaubonnen bij escape room omgeving Utrecht

Naast complete uitjes kun je bij ons ook cadeaubonnen aanschaffen. Je kan dan zelf een bedrag in laten vullen en deze cadeau doen aan de jarige. Zo heb je een origineel en ook leuk cadeau om weg te geven. Wil je eerst zien wat de kamers allemaal in petto hebben voor jou en de genodigden? Bezoek dan de website. Hier vind je alle kamers en kan je ook een filmpje bekijken van de kamer en wat er allemaal kan gebeuren.