Een koffiebar huren of training volgen?

E

Hebt u binnenkort een evenement in de planning staan, maar de cateraar verzorgt enkel het diner? Bij ons kunt u nu een koffiebar huren. Deze wordt geheel verzorgd naar de locatie gebracht. Daarnaast kan er ook een barista worden gehuurd die de koffiebar kan bedienen en de gasten kan voorzien van een heerlijk bakje koffie. Daarnaast kunnen onze barista’s ook voor wat lekkers bij de koffie zorgen en zullen ze op basis van uw smaak de lekkere hapjes aanbieden. Dit alles is een totaalpakket wat u kunt kiezen in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook enkel een koffiebar huren of enkel de barista. Dit ligt er maar net aan wat uw wensen en interesses zijn.

Wij bieden meer dan een koffiebar huren

Naast een koffiebar huren of barista, kunt u bij ons ook trainingen volgen. Deze trainingen worden ook geheel op maat gegeven. Wilt u een training volgen met vrienden of vriendinnen dan beginnen we onderaan de ladder en gaan we je alles uitleggen. Maar wanneer u een van onze trainingen wil volgen met mensen die al bekend zijn met koffiezetten, dan passen we de training aan op de kennis die jullie al hebben. Tijdens de training komt u meer te weten over de achtergrond van de bonen en over de geschiedenis van koffie zetten. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om de verschillende soorten koffies te proeven en om figuurtjes te maken in de koffie. Dit is iets wat tegenwoordig veel vaker voorkomt in de horeca, ook meer mensen vragen hier speciaal naar.

Contact voor een koffiebar huren

Voor contact kunt u ons bellen op ons nummer of een mailtje sturen naar onze mail. Wanneer u mailt, krijgt u binnen een werkdag reactie op uw mail. Wij doen er alles aan om alles zo snel mogelijk, maar wel met kwaliteit te beantwoorden.