Flexwerken in Eindhoven

F

Flexwerken wordt een steeds populairder concept, zeker nu het bedrijfsleven er zich steeds meer voor open stelt. De voordelen zijn er zeker: u hoeft niet langer uren in de files te staan, kunt uw eigen uren indelen en kiest uw eigen inspirerende werkomgeving. Met deze ontwikkelingen groeit ook de behoefte aan flexplekken in Nederland. Alleen is een koffiebar is daarentegen net te rumoerig en de bibliotheek weer te stil en daardoor beiden niet geschikt voor telefoontjes. En precies daarvoor biedt Hotel Eindhoven een goede oplossing: diverse flexibele werkplekken in een creatieve omgeving, gecombineerd met 5 geluidsdichte vergaderruimtes tot 6 personen. Dé ideale omgeving voor flexwerkers en zelfstandig ondernemers.

040 Seats & Offices: flexibel en inspirerend werken

040 Seats & Offices is het nieuwe concept van Hotel Eindhoven dat alles biedt voor de zakelijke gast dieflexwerken eindhoven graag in een creatieve omgeving werkt. De vergaderruimtes zijn bijvoorbeeld voorzien van artwork om een inspirerende sfeer te creëren. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van wifi en beschikken de ruimtes over genoeg stopcontacten. Verder is er ook een minimarkt aanwezig waar u terecht kunt voor diverse warme- en koude dranken en broodjes. Wilt u flexwerken in Eindhoven combineren met een zakelijke lunch- of eetafspraak? Boek dan een tafel in een van de 3 restaurants die zich in hetzelfde pand bevinden. Over parkeergelegenheden hoeft u zich overigens ook geen zorgen te maken met de 500 gratis parkeerplekken, inclusief 6 oplaadpunten.

Vergaderen in groter gezelschap? 040 Congress & Events

Wilt u een ruimte afhuren voor uw vergadering voor meer dan 6 personen? 040 Seats & Offices bevindt zich in hetzelfde pand als 040 Congress & Events, hét toonaangevende congrescentrum met keuze uit 22 zalen. De vergaderzalen in Eindhovenzijn van diverse groottes en beschikken allen over de nieuwste vergaderapparatuur. Tot slot heeft u keuze uit vergaderarrangementen maar kunt u ook uw eigen vergaderarrangement op maat kiezen.

040 Seats & Offices en 040 Congress & Events bevinden zich aan de A2/A67 en op slechts 12 minuten rijden van Eindhoven Airport. Ideaal voor als u gelijk door moet naar uw volgende afspraak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bezoek www.hoteleindhoven.nl voor meer informatie of neem telefonisch contact op met 040 211 60 33. Heeft u speciale wensen? Het sales-team staat u graag te woord.
vergaderzalen Eindhoven