Ken jij deze nieuwe trend al?

K

Ken jij deze nieuwe trend al?

In september 2016 kwam een nieuw type speelgoed naar Nederland toe. Deze kleine diertjes zullen je wellicht doen denken aan de Furby’s, maar niets is minder waar. Deze kleine knuffeltjesdiertjes heten namelijk geheel anders, doen anders en zijn anders. Zijn ze minstens zo leuk als de Furby’s? Misschien nog wel leuker.

Wat is naar Nederland gekomen?

Het nieuwe artikel heet Hatchimals. Deze kleine beestjes zijn pluizig, schattig en leverbaar in verschillende varianten en modellen. In de Verenigde Staten zijn de kleine knuffeltjes al razend populair. Ook ik in Nederland was het geruime tijd uitverkocht. Echter is het weer volop leverbaar én dat is leuk voor kinderen. De diertjes worden opgevoed en leven in verschillende levensfases: van baby, tot dreumes tot peuter.

Populariteit

Het speelgoed is populair en is al vaak gekocht in Nederland. Ook zijn er talloze aanvullingen op deze producten. Zo heb je de modellen nu ook in het klein onder de noemer ‘collEGGtibles’. Deze zijn ook zeker aan te raden. Reeds is er een app uitgebracht, zodat je ook met je speelmaatjes kunt verbinden.

Waar kan ik het speelgoed kopen?

Als een Hatchimal kopen wilt, kun je het beste deze link volgen. Hier kun je gemakkelijk en snel verschillende varianten met elkaar vergelijken en direct bestellen. Je hebt keuze uit onder andere de Draggles en de Pengualas. Beide varianten hebben haar eigen karakter en uiteraard hun eigen kleuren. Kies vooral iets wat bij je past.

Eerst nog een trailer bekijken?

Wil je graag eerst nog een trailer bekijken van dit prachtige speelgoed? Dat is zeker een aanrader. Hieronder volgt een trailer van de officiële makers van het product.

Ga jij het speelgoed nu ook kopen? We lezen het graag in de reacties! Het is zeker een aanrader. Deel jij je ervaringen met ons in de reacties hieronder? Cool!