Glasbewassing en nog veel meer

G

Wanneer je elke keer naar buiten probeert te kijken, maar dit niet helemaal lukt omdat de ramen vol met vuil zitten. Dan is het zeker weer tijd voor glasbewassing. Het is helemaal belangrijk dat je ramen schoon zijn, wanneer er wekelijk of zelfs dagelijks klanten over de vloer komen. Voor klanten kan het een echte afknapper zijn, wanneer je kantoorpand er niet volledig verzorgd uitziet. Zij zullen dan met vooroordelen het pand binnen lopen en het gesprek starten. Voor glasbewassing ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen niet alleen de ramen mee, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan de kozijnen en gevelreiniging. Zo hoef je zelf niet meer aan de buitenkant van het pand te zijn en wordt het toch schoon gemaakt.

Unieke aanpak

Met onze unieke aanpak, kun jij als klant optimaal genieten van het mooie eindresultaat. Wij zijn een schoonmaakbedrijf zoals elk ander, maar door onze klantgerichte aanpak en door onze vele jaren ervaring kunnen wij je op een manier helpen zoals geen ander. Daarnaast ligt onze specialiteit ook op glasbewassing. Niet alleen de ruiten worden brandschoon, maar ook de muren kunnen wij voor jou reinigen. Wij verwijderen graffiti of verwijderen al het groen dat zich in de loop der jaren zich heeft gevestigd op de zijkant van je pand.

Niet alleen de ramen

Wij nemen ons werk erg serieus. Glasbewassing bestaat namelijk uit meer dan enkel de ramen poetsen. Wij zorgen voor de gehele gevel wanneer wij op de ladder staan. Wij nemen alles mee, we staan er overigens toch al bij. Met ons in dienst hoef je je geen zorgen meer te maken over de buitenkant van je pand. Heb je interesse of wil je samen met ons even kijken wat er allemaal mogelijk is voor jouw pand. Neem dan contact met ons op.