1884 is het startpunt voor Breitling 

1

Een horloge moet uniek zijn. Het moet een verhaal vertellen en het moet ook echt ergens voor staan. Een horloge vinden die dan ook echt uniek is, en ook voornamelijk vakmanschap kent. Sinds jaar en dag is er een Zwitsers merk die zowel vakmanschap, als geschiedenis kent. Dit merk is Breitling! Dit Zwitserse merk is al sinds eind 19e eeuw bezig op een gebied van innovatie. Denk bijvoorbeeld aan het chronometer systeem die gebruikt wordt om de tijd zo nauwkeurig mogelijk weer te geven.

 

1884 is het startpunt voor Breitling 

in 1884 werd het Zwitserse merk opgericht en werd al vrij snel een succes. Het merk staat uitsluitend voor topkwaliteit en precisie.  Dit merk heeft ook een hele lange geschiedenis als het gaat om betrouwbaarheid en precisie. Dit merk is ook de enige Zwitserse merk die zijn uurwerken chronometer laat certificeren. Dit houdt in dat de uurwerken gecheckt zijn en ook zijn onderscheden.

Vanzelfsprekend zijn de horloges dan ook zeer exclusief en ook aan de dure kant. Maar dit is geheel terecht als je door hebt wat je er voor krijgt. Wanneer je in Nederland woonachtig bent en je wilt een dergelijk horloge, dan is het goed dat een juwelier in Den Haag officieel dealer is van dit geweldige merk. Dat betekend dat zij alle types kunnen leveren en ook de service uit kunnen voeren.

 

Verscheidenheid aan Breitling  horloges

Bij deze juwelier hebben we enorm veel verschillende Breitling horloges. Hieronder vindt u meer informatie over de bovenstaande collecties. Zo hebben wij de Avenger series. Deze lijn staat voor uitdaging en avontuur. Daarnaast is bijvoorbeeld ook de Navitimer series verkrijgbaar. Deze lijn staat geheel in het teken van de zee, zeevaart en ook wederom het avontuur. Verder is bijna het gehele assortiment verkrijgbaar bij deze juwelier. Wil je meer informatie over het aanbod? Kijk dan op de website.