Kinderopvang De Bilt

K

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte opvang voor je kinderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een van de beste keuzes voor een Kinderopvang de Bilt. We zijn namelijk gefocust op het verzorgen van uw kinderen op een zo goed mogelijke manier. In onze dagopvang werken we ook met verschillende groepen, zodat deze kinderen van elkaar kunnen leren. Hier willen we u graag meer over vertellen. Zo spreiden we graag deze groepen, zodat we verschillende mensen op verschillende plekken hebben zitten.

De verschillende groepen bij Kinderopvang De Bilt

Zoals we net vertelde delen we onze dienstverlening in, op basis van verschillende groepen. Dit heeft er alles mee te maken dat we onze kinderen graag leren kennen op een andere manier bij Kinderopvang De Bilt. Een manier waar ze van elkaar leren in plaats van de begeleiders. Onze eerste groep is de verticale groep, waar kinderen van 0 tot en met 4 jaar in zitten. We hebben daarvoor verschillende redenen, de eerste is dat de kinderen van verschillende leeftijden van elkaar kunnen leren. Waar we altijd aan denken is het ontwikkelingsniveau van uw kinderen. De tweede groep is de peutergroep die alle activiteiten toespits via groepsregels, zodat kinderen leren in een groep te zijn en te leren wat dat met zich meebrengt. Op die manier kan een kind zich ontwikkelen via de groep.

Meer over ons

Wanneer u meer wilt weten over ons als bedrijf kunt u altijd bij ons terecht voor verschillende dingen. Ga naar onze website en laat dan ons contact opnemen met jullie door onderaan de pagina een formulier in te vullen. Kinderopvang De Bilt staat altijd voor u klaar als het gaat om vragen of iets. We willen graag het meest uit onze samenwerking halen. We hopen u snel te zien.