Auto upgraden

A

Heb je net een nieuwe auto bijvoorbeeld een BMW, Renault, Volvo etc, maar wil je hem toch nog iets anders dan dat die nu is of heb je al jaren dezelfde auto en vind je dat het tijd is voor een ‘upgrade’? Denk bij het upgraden van een auto aan het aanpassen van je ramen of het vervangen van de banden of velgen, je auto een nieuwe kleur geven etc. Je zal zeker niet de enige zijn die zijn of haar auto laat upgraden, dit gebeurt regelmatig. Mensen doen dit met allerlei verschillende redenen, sommige doen omdat hun auto er dan ‘stoerder’ uitziet en anderen doen het puur voor het rijdcomfort.

Banden

Wat mensen vaak laten vervangen bij hun banden zijn zoals eerder vermeld, de velgen. Wanneer iemand zijn of haar velgen laat vervangen heeft dit niks te maken met het rijdcomfort maar dan gaat dit puur om de uitstraling van de auto. Dit is natuurlijk niet fout, het is erg logisch dat je een auto wilt rijden die jij mooi vind. Bij het halen van nieuwe velgen is het wel altijd opletten of ze passen, dit blijkt nog een hele klus te zijn namelijk. Ook worden in de winterperiode banden vaak vervangen voor winterbanden, dit heeft natuurlijk alles te maken met rijdcomfort en veiligheid in deze periode.

Ramen

Je ziet tegenwoordig veel auto’s waarbij de ramen geblindeerd zijn. Dit doen mensen om de volgende redenen. Allereerst gebeurt dit zodat je zelf wat meer privacy hebt in de auto, mensen kunnen niet meer naar binnen kijken maar jij zelf wel nog naar buiten. Een ander voordeel is dat het hitte tegenhoudt, wanneer je naast het raam zit zal dit minder warm aanvoelen door de extra laag die op het raam zit. Je ramen blinderen kan je vaak in de omgeving laten doen, wanneer je in Brabant woont kan je ramen blinderen Brabant. Zo kan je het gewoon dichtbij huis laten doen wat natuurlijk ideaal is.